Om oss

Erfarenhet och kunskap om fastighetsskötsel

Vi är ett företag med anställda som har en gedigen erfarenhet och vittgående kunskap om hur man sköter om en fastighet. Vår rutinerade personal är serviceinriktad och kommunikativ. Tillsammans med dig som fastighetsägare hittar vi lösningar som passar din fastighet och situation.

Vi kan skriva avtal där vi löpande utför de arbeten som behövs. Det betyder att vi är beredda på snöröjning när snön kommer och gräsklippning när våren nalkas. Att den typen av tjänster utförs utan att du behöver engagera dig gör det betydligt enklare att äga en fastighet. Ta kontakt med oss och berätta vad du behöver för hjälp så skräddarsyr vi våra tjänster efter dig.

Jourtelefon - Vi går alltid att nå

Oberoende vilken tid det är på dygnet, säsong eller veckodag så går vi att få tag på via vårt journummer. Vissa akuta ärenden behöver tas om hand omgående då det annars riskerar att bli svåråtgärdade och kostsamma skador på fastigheten. Du kan känna dig trygg med och lita på att vi rycker ut om något händer din fastighet. Som fastighetsägare har man redan mycket att tänka på. Att leja bort en del av fastighetsskötseln gör att man kan fokusera på annat som behöver uppmärksamhet. Det blir också billigare i längden att ha löpande avtal med oss än att anlita olika företag för enskilda uppdrag.

Ta hand om din investering

En fastighet är en investering. Genom att ta hand om din fastighet och sköta den på ett bra sätt så stiger värdet. Det kan vara svårt som fastighetsägare att förutse alla behov som en fastighet har. Vår erfarenhet och kunskap ger oss insikt i vilken typ av skötsel som olika typer av fastigheter behöver för att de skall förbli fina och välskötta. Kontakta oss och berätta om din fastighet och dina behov så hjälper vi dig sköta om din fastighet på bästa sätt!

Kontakta oss idag för problemfri fastighetsskötsel!