Våra tjänster

Maskintjänst Väst AB erbjuder en mängd olika tjänster gällande fastighetsskötsel och markarbeten. Kontakta oss om du har några frågor eller för offert!

Gaturenhållning och maskinsopning

Vi hjälper dig hålla rent på den asfalterade uppfarten, vägen eller parkeringen som finns i anslutning till din fastighet med hjälp av våra sopmaskiner. Du kan även få hjälp med sanering av oljeläckage eller bortforsling och återvinning av grovsopor. I vår renhållningsarsenal har vi även spolmaskiner för tvätt av fasad eller klottersanering. Vi kan även hjälpa till med löpande tömning av papperskorgar i anslutning till fastigheten.

fastighetsskötsel göteborg

Grönyteskötsel

Låt oss ta hand om dina grönytor. Vi kan erbjuda en rad olika tjänster där vi tar hand om din trädgård, gräsmatta eller andra typer av växtlighet och gröna ytor. Vår erfarenhet av markarbeten och tillgång till grävmaskiner gör att vi kan utföra relativt omfattande trädgårdsarbeten och nyplanteringar men vi kan också sköta mindre sysslor som ogräsrensning eller gräsklippning. Du kan även få hjälp med sådant som trädbeskärning och trädvård.

Vinterväghållning

Anlita oss innan snön faller så slipper du oroa dig för snöröjningen i vinter. Under vinterhalvåret är vi ständigt beredda på nederbörd. Vi utför snöröjning, halkbekämpning och skottning. Kommer det stora mängder snö så kan vi även snöröja ditt tak på ett säkert sätt. Självklart sköter vi bortforsling av snön om så önskas.

Markarbeten

Våra maskiner tillåter oss att göra utförliga mark- och grävarbeten. De som arbetar hos är rutinerade och har bra kunskap om hur man lyckas med olika typer av markarbeten. Kontakta oss för mer information!

Fastighetsskötsel

Vi utför den mesta skötseln av fastighetens utsida och tomt. Hos oss kan du få hjälp med fasadtvätt eller städning av soprum och parkeringshus. För problemfri och smidig fastighetsskötsel kan du skriva ett avtal med oss där vi löpande genomför höst- och vårstädning, snöröjning och annat underhåll som behöver göras kontinuerligt. Vi är måna om våra kunder och finns tillgängliga dygnet runt.

Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en lösning för dig!